Les Mills BARRE® Aplicossa 4.12.2017 alkaen

LES MILLS BARRE A2 POSTER.jpgTämä UUSI Les Mills BARRE -tunti on vain kolmella salilla Suomessa ja Lohjan Aplico on yksi niistä. Meillä on ilo esitellä tämä uusi balettiin pohjautuva (30 min) ryhmäliikuntatunti asiakkaillemme.

LES MILLS BARRE® APLICOSSA 4.12.2017 ALKAEN

Tämä UUSI Les Mills BARRE -tunti on vain kolmella salilla Suomessa ja Lohjan Aplico on yksi niistä. Meillä on ilo esitellä tämä uusi balettiin pohjautuva (30 min) ryhmäliikuntatunti asiakkaillemme. Tunti sisältää paljon baletille ominaisia liikkeitä, mutta et tarvitse aiempaa lajikokemusta voidaksesi osallistua tunnille. Tunti tehdään rytmikkään musiikin tahtiin. Tunnilla voi tehdä liikkeitä monessa eri tasossa. Voit hyppiä tai tehdä tunnista täysin hypyttömän oman kuntotasosi mukaan. Tunti kehittää kehonhallintaa ja vahvistaa jalkoja, selkää sekä keskivartaloa tehokkaasti. Tällä tunnilla pääset parantamaan omaa ryhtiäsi ja nauttimaan upeista baletin omaisista yhdistelmäliikkeistä.

Liikunta-asun lisäksi mukaan tarvitset omat jumppatossut tai saavu sukat jalassa niin sinulla on kaikki mitä tunnille tarvitset. Tämä tunti on kaunis kokemus. Tervetuloa mukaan ma 16:05 & to 19:30!


« Takaisin

Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Kauneushoitola Uniikki »
Method Putkisto »
Parturi-Kampaamo So Hair »
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen »

Seuraa meitä:

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24 • 08150 Lohja
Puhelin (019) 312880
info(ät)aplico.fi

Y-tunnus: 1906043-3
Tietosuojalauseke »
Rekisteriseloste »
Evästekäytännöt »

©2018 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - MMD Networks Oy