Kyllä, haluan tulla tutustumaan Aplicon tarjontaan ja kaksi (2) ilmaista kokeilukertaa!

Päiväkorttikuva.jpgTule käymään meillä niin esittelemme sinulle tilamme ja palvelumme. Näin sinun on helppo tulla kokeilemaan palveluitamme, kun paikat ovat tuttuja. Haluamme palvella sinua yksilönä niin valitaan yhdessä sopivat lajit tarjonnastamme. Klikkaa tästä niin saat samalla kaksi ilmaista kokeilukertaa, joilla voit valintasi mukaan käydä kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa.

Viihtyisä 2700 m2 APLICO on tarjonnut liikuntaa ja hyvinvointia lohjalaisille jo vuodesta 2004 lähtien! Meiltä löytyy hyvinvointisi tueksi:

Avara ja valoisa 700 m2 kuntosali ja toimintasali Kymmeniä ohjattuja ryhmäliikuntatunteja päivässä Perheliikunta Lasten ja nuorten liikunta Timanttitiimin oma senioriliikunta Virtuaalijumpat Omaohjaaja treenaamisen tueksi Personal Training-palvelut ja valmennusryhmät Travelpassilla CMS-Klubien käyttöoikeus ympäri Suomen ja maailmalla Tilavat pukuhuoneet ja saunaosastot Ohjattu lapsiparkki Omppula Kurssit ja tapahtumat ympäri vuoden 25 henkilön klubitila ja tilaussauna Suunnon sykeseurantajärjestelmä InBody Hyvinvoinnin yhteistyökumppanit 34 liikunnan moniosaajaa, sinua varten!

Kyllä, haluan tulla tutustumaan Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon tarjontaan ja kaksi (2) ilmaista kokeilukertaa!Kokeilukerrat voi käyttää oman valinnan mukaan kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa.

Nimi*:

Puhelin*:

Ikä*:

Sähköposti*:


Roskapostisuojaus:Paljonko on neljä miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)

Tietosuojalauseke »« Takaisin

Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Kauneushoitola Uniikki »
Method Putkisto »
Parturi-Kampaamo So Hair »
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen »

Seuraa meitä:

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24 • 08150 Lohja
Puhelin (019) 312880
info(ät)aplico.fi

Y-tunnus: 1906043-3
Tietosuojalauseke »
Rekisteriseloste »
Evästekäytännöt »

©2018 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - MMD Networks Oy