Valtakunnallinen liikuntaviikko 24.-30.9.

LP_560_315.pngLiikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo kuudetta kertaa ja tänä vuonna Liikuntapäivät jatkuu koko viikon. Liikuntaviikko on osa koko Euroopan liikuntaviikkoa. Haasta oma yrityksesi/seurasi tai kaveriporukka mukaan ja voitte voittaa 1000-200 euroa TYHY-rahaa.

LIIKUTAAN KOKO VIIKKO YHDESSÄ 24.–30.9.2018

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo kuudetta kertaa ja tänä  vuonna Liikuntapäivät jatkuu koko viikon. Liikuntaviikko on osa koko  Euroopan liikuntaviikkoa. Liikuntapäivän tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle.  Tämän vuoden teeman mukaa panostetaan yhdessä liikkumiseen, kanssaihmisten iloiseen inspirointiin ja ryhmätsemppaamiseen. Liikuntapäivään osallistuakseen ei tarvitse osata  mitään erityistä, vaan ihan kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ryhmässä ja kuntosalilla  liikkumisen riemua!

APLICO HAASTA SINUT MUKAAN LIIKKUMAAN!

Haasta oman yrityksesi henkilökunta, seura tai ystäväporukka liikkumaan. Liikuntaviikon aikana kaikki yrityksesi/seurasi jäsenet saavat liikkua viikon ajan yrityksen/seuran nimissä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. Kolme eniten käyntikertoja kerännyttä yritystä/seuraa palkitaan 1000 €, 500 € ja 200 € lahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYHY-päivään. Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100 € lahjakortilla. Ilmoita ryhmäsi emma.ryynanen@aplico.fi tai saapukaa vain paikalle tapahtumaviikolla.

Tervetuloa mukaan valtakunnalliseen hyvinvoinnin talkoisiin!

Aplicon liikuntaviikon PDF esite tässä »

Ilmoita yrityksesi/seurasi/porukkasi mukaan liikuntaviikolle tästä:Yrityksen/seuran/porukan nimi*:

Ilmoittajan nimi*:

Ilmoittajan puhelin*:

Ilmoittajan sähköposti*:
« Takaisin

Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Kauneushoitola Uniikki »
Method Putkisto »
Parturi-Kampaamo So Hair »
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen »

Seuraa meitä:

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24 • 08150 Lohja
Puhelin (019) 312880
info(ät)aplico.fi

Y-tunnus: 1906043-3
Tietosuojalauseke »
Rekisteriseloste »
Evästekäytännöt »

©2018 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - MMD Networks Oy