Marraskuu on perhe liikkuu -kuukausi

Aplico_PerheLiikkuuKuukausi_A5_final.jpgMarraskuussa on mahdollisuus lähteä liikkumaan koko perheen voimin. Perhetunnit ovat jäsenetu. Ohjelmassa on 9.11. Perhe Sisäpyöräily, 17.11. Perhe Jooga ja 23.11. Perhe Akrobatia. Sisäpyöräilytunnilla on pituusraja 130 cm. Joogaan ja Akrobatiaan alaikäraja on kolme vuotta. Nämä tunnit ovat aina olleet hyvin suosittuja, muista varata paikkasi ajoissa sekä itsellesi että perheenjäsenillesi.

MARRASKUU ON PERHEKUUKAUSI

Marraskuussa on mahdollisuus lähteä liikkumaan koko perheen voimin. Perhetunnit ovat jäsenetu. Ohjelmassa on 9.11. Perhe Sisäpyöräily, 17.11. Perhe Jooga ja 23.11. Perhe Akrobatia. Sisäpyöräilytunnilla on pituusraja 130 cm. Joogaan ja Akrobatiaan alaikäraja on kolme vuotta. Nämä tunnit ovat aina olleet hyvin suosittuja, muista varata paikkasi ajoissa sekä itsellesi että perheenjäsenillesi.

Osallistu myös iWall-kisaan marraskuun aikana. Pelaamalla iWall- peliä perheenjäsenesi kanssa 3 x marraskuun aikana, olet mukana 100 euron liikuntalahjakortin arvonnassa. Pelikaverina voi toimia kuka tahansa vähintään 7 vuotta täyttänyt. Pelikaverin ei tarvitse olla Aplicon jäsen. Pelipassin voit noutaa 1.11. alkaen vastaanotosta.

Mikäli sinä jäsen tuot perheenjäsenen (puoliso, lapset, sisarukset, vanhemmat, isovanhemmat) jäseneksi, saat itsellesi 50 € liikuntalahjakortin ja motivoivaa seuraa oman treenin tueksi. Lahjakortin voit käyttää omaan liikuntajaksomaksuun, PT- palveluihin, lastenkursseihin tai mihin tahansa liikuntaan Aplicossa. Perheestä toinen liikkuu jo hyvin alennettuun hintaan, eli 49,90 eurolla per liikuntajakso 4 viikkoa. Alennushinta on perusjäsenyydestä silloin, kun perheestä yhdellä on normaali jäsenyys 66,00 euroa. Perheenjäsenillä ei ole tässä kuussa jäsenyyden aloitusmaksua. Etu on 40 euroa.

 

Varaa aika henkilökohtaiseen tutustumiseenNimi*:

Puhelin*:

Sähköposti*:


Roskapostisuojaus:Paljonko on yhdeksän plus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)* merkatut kentät ovat pakollisia. Klubin alaikäraja 16v.

« Takaisin

Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Kauneushoitola Uniikki »
Method Putkisto »
Parturi-Kampaamo So Hair »
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen »

Seuraa meitä:

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24 • 08150 Lohja
Puhelin (019) 312880
info(ät)aplico.fi

Y-tunnus: 1906043-3
Tietosuojalauseke »
Rekisteriseloste »
Evästekäytännöt »

©2018 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - MMD Networks Oy