Tietosuojalauseke

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy


Henkilötiedot

  • Liikunta –ja Hyvinvointikeskus Aplico, myöhemmin Aplico noudattaa Suomen henkilötietolakia (523/1999) henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Aplico käyttää henkilötietoja ainoastaan sähköisiin palveluihin kuten laskutusjärjestelmä, ryhmäliikunta-aikataulu ja kulunvalvonta. Käyttäjän tulee antaa Aplicolle kulloisenkin palvelun käytön edellyttämät tarpeelliset ja oikeat henkilö- ja muut tiedot.
  • Käyttäjän antamat henkilötiedot ovat luottamuksellista tietoja joita ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Aplicolla on kuitenkin harkintansa mukaan oikeus luovuttaa nimi ja yhteystiedot poliisi- tai muulle viranomaiselle. Tiedot voidaan luovuttaa vain siinä tapauksessa, mikäli on syytä epäillä, että henkilö on syyllistynyt tai epäillään syyllistyneen Suomen laissa määriteltyyn rikokseen.
  • Aplico kerää henkilötietoja, kun täytät liittymislomakkeen ja luot jäsenyyden, ostat sarjakortin johonkin liikuntapalveluihimme tai aloitat kurssin. Henkilötietoja kerätään myös, kun asiakas käy kuntosalilla, ryhmäliikunnassa tai avaa jonkin lukijalla varustetuista ovista. Osa yrityksistä vaatii jäsenyyden edellytyksenä raportin henkilöstönsä käynneistä.


Henkilötietojen tallennus

  • Käyttäjän antamat henkilö- ja yhteystiedot tallennetaan aplico.clubmanagement.fi palvelimelle asiakasrekisteriin aina liittymisen tai muun palvelun ostamisen yhteydessä, jossa asiakas saa henkilökohtaisen avainkortin Aplicolle. Aplico voi tarvittaessa käyttää henkilö- ja yhteystietoja kehittääkseen omaa toimintaa ja palveluita.


Aplico tallentaa seuraavia tietoja

  • Nimi, postinumero ja postitoimipaikka, osoite ja syntymäaika
  • Sähköposti ja puhelinnumero
  • Käyntihistoria
  • Laskutushistoria
  • Verkkolaskukseen tarvittavat tiedot
  • Asiakkaan meille antamat taustatiedot, joita hyödynnetään asiakkaan harjoittelun tueksi
  • Pankki- tai luottokortin numeroita ei tallenneta


Näin suojaamme henkilötietosi

  • Tietoja säilytetään Aplicon tietokannoissa osoitteessa aplico.clubmanagement.fi johon ulkopuolisella ei ole pääsyä. Lisäksi kaikki henkilötiedot tallennetaan tietokantoihin vahvasti salattuina. Henkilötietokantoihin on pääsy/käyttöoikeus ainoastaan Aplicon henkilökunnalla ja aplico.clubmanagement.fi ylläpidolla.
  • Asiakkaalla on omilla käyttäjätunnuksilla mahdollisuus nähdä omat tallennetut perustiedot.
  • Yrityksessämme olemme kouluttaneet henkilökuntamme toimimaan henkilötietoja kunnioittaen ja järjestelmään pääsy on rajoitettu toimenkuvien mukaan.
  • Yrityksessämme on valittu tietosuoja vastaava, joka valvoo yrityksen johdon kanssa, että sovitut asiat menevät käytäntöön.

 

Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Kauneushoitola Uniikki »
Method Putkisto »
Parturi-Kampaamo So Hair »
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen »

Seuraa meitä:

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24 • 08150 Lohja
Puhelin (019) 312880
info(ät)aplico.fi

Y-tunnus: 1906043-3
Tietosuojalauseke »
Rekisteriseloste »
Evästekäytännöt »

©2018 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - MMD Networks Oy