Personal Training

Lue lisää >>

Kurssitarjonta

Aplico tarjoaa myös monipuolisen kurssitarjonnan, esim:

Lue lisää jokaisen kurssin omalta sivulta kohdasta Kurssitarjonta ja ilmoittaudu mukaan: info(ät)aplico.fi tai 019 312 880.

Kokoustila Huvitus

Aplicon uusi klubitila toimii monitoimitilana. Tila on varustettu nykyaikaisella tekniikalla ja sitä on mahdollista vuokrata luento- ja kokoustilaksi enintään 20 hengelle. Kokoustilasta löytyy myös oma sauna.

Tila muotoutuu hyvin myös liikuntapäiviin, syntymäpäiväjuhlille sekä pikkujouluihin.
Tarjoilu on mahdollista järjestää sopimuksen mukaan.

Muut kolme ryhmäliikuntatilaa on myös mahdollista vuokrata yksityiseen käyttöön ohjaajalla tai ilman. Muut ryhmäliikuntatilat vetävät 20–65 henkilöä. Räätälöimme mielellämme juuri tarpeisiinne soveltuvan kokonaisuuden.

Kysy tarjousta tiloista liikunnallisen kokouksen pitämiseen: myynti(ät)aplico.fi

Lapsiparkki Omppula

Treenisi aikana pidämme hyvää huolta lapsestasi! Omppula on valvottu lasten oma tila, jossa koulutetut lastenohjaajat huolehtivat lastesi viihtyvyydestä ja turvallisuudesta aukioloaikoina. Virikkeitä on kaikenikäisille lapsille ja varusteluun kuuluu mm. pallomeri, piirustusvälineet, videot ja paljon muuta.

Lasten Omppula on jäsenille ilmainen palvelu. Omppulanhoitosopimus tulee täyttää ennen lasten viemistä omppulaan ja paikka tulee varata jokaiselle lapselle koko treenin ajaksi. Huom! Varaathan paikan Tuntikalenterimme kautta. Alle kaksi vuotiaan lapsen paikka tulee varata vastaanotosta puhelimitse 019-312 880.
 

 
Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Lohjan Fysikaalinen Hoitolaitos
Kauneushoitola Uniikki
Kokonainen Osteopatia
Method Putkisto
Parturi-Kampaamo So Hair
Minna Ristimäki ja Tarja Kesälä 0400 959 712
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen
Kimi Vuorinen on valmistunut Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa Tampereelta 2005. Hieronnan lisäksi saat Kimiltä ohjeita kotikuntoutukseen sekä parempaan lihashuoltoon. Apua saat myös erilaisten lihasvammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa.
Ajanvaraus: nettiaika.fi/urheiluhierojaKimiVuorinen
puh. 040 539 0261 Kimi Vuorinen, hierojakimi(ät)gmail.com
©2017 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - Lohja - Z-Media