OHJEISTUS JA OPASTUS KUNTOSALILLA

Kuntosalin käyttäjänä saat meiltä tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman, jota voimme yhdessä päivittää tarpeen mukaan.
Jäsenyyteen kuuluva omaohjaajasi toimii treenisi tukena ja auttaa sinua pääsemään alkuun kuntosalilla. Omaohjaajasi laatii myös tavoitteesi mukaan sopivan kuntosaliohjelman ja käy sen kanssasi läpi.

Syksyn uutuutena avaamme kuntosalille myös Vinkkipisteen, jossa ohjaajamme on käytössäsi viikottain. Tarkat ajat Vinkkipisteeseen aikoihin löydät tuntikalenteristamme >>

OMAOHJAAJA

Jäsenyyteen kuuluva omaohjaajasi toimii treenisi tukena ja auttaa sinua pääsemään alkuun kuntosalilla. Omaohjaajasi laatii myös tavoitteesi mukaan sopivan kuntosaliohjelman ja käy sen kanssasi läpi.

  • Omaohjaaja toimii motivaattorina sekä yhteyshenkilönä. Voit kysyä/keskustella kaikista jäsenyytesi liittyvistä asioista omaohjaajasi kanssa.
  • Omaohjaaja auttaa löytämään  juuri sinulle sopivan ryhmäliikunta tarjonnan sekä luo siitä järkevän kokonaisuuden tavoitteitasi ajatellen.

Omaohjaaja tapaamisia on 2 kpl vuodessa. Omaohjaajaan saa olla yhteydessä ympäri vuoden puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka ihan hihasta nykäisemällä.

PERSONAL TRAINING & VALMENNUSRYHMÄT

Personal trainerin avulla pääset henkilökohtaisessa ohjauksessa tehokkaasti ja turvallisesti kohti asettamaasi tavoitetta. Aplicon personal trainerit ovat alan ammattilaisista, joilla on vahva kokemus ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Käytämme harjoittelumetodeina Fustraa, X-Methodia tai tavallista kuntosaliharjoittelua yhdistettynä muihin kausilajeihin ja ryhmäliikuntaan. Lisäksi uutuutena meillä pienryhmäharjoittelu eli Valmennusryhmät. Lue lisää >>

 
Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Lohjan Fysikaalinen Hoitolaitos
Kauneushoitola Uniikki
Kokonainen Osteopatia
Method Putkisto
Parturi-Kampaamo So Hair
Minna Ristimäki ja Tarja Kesälä 0400 959 712
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen
Kimi Vuorinen on valmistunut Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa Tampereelta 2005. Hieronnan lisäksi saat Kimiltä ohjeita kotikuntoutukseen sekä parempaan lihashuoltoon. Apua saat myös erilaisten lihasvammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa.
Ajanvaraus: nettiaika.fi/urheiluhierojaKimiVuorinen
puh. 040 539 0261 Kimi Vuorinen, hierojakimi(ät)gmail.com
©2017 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - Lohja - Z-Media