KURSSITARJONTAA

Kevytsankari

Kevyt Sankari on kymmenen viikon pituinen koulutetun valmentajan valvonnassa tapahtuva painonpudotusohjelma, jossa on mukana valtakunnallinen kilpailu. Kilpailu käydään keväällä ja syksyllä. Kevyt Sankari -ohjelman harjoitukset tehdään valmentajan johdolla kolme kertaa viikossa.

Osallistujan edistymistä kilpailussa seurataan viikoittaisilla punnituksilla. Kilpailuun lasketaan ensimmäisen ja viimeisen punnituksen välinen erotus, josta lasketaan henkilön prosentuaalinen painonpudotus kilpailun aikana. Asiakas voi halutessaan suorittaa liikunnan haluamassaan paikassa, haluamallaan tavalla, osallistumalla vain Kevyt sankari -kilpailuun.

Keveimpien Sankareiden palkinnot
1. palkinto on 2 000 € matkalahjakortti sekä Aplicon lahjoittama lahjakortti Fustraan
2. palkinto on 1 000 € matkalahjakortti sekä Aplicon lahjoittama lahjakortti Fustraan
3. palkinto on 500 € matkalahjakortti sekä Aplicon lahjoittama lahjakortti Fustraan

Lue lisää: www.kevytsankari.fi
Kysy lisää: myynti(ät)aplico.fi


X-Method Group

X-Method on vaativa, mutta palkitseva ryhmäliikuntaohjelma. Takaamme motivoituneille ja ohjelmaan sitoutuneille huikean kehityksen – tulostakuulla!
X-Method ryhmäliikuntaohjelma koostuu kahdeksan viikon mittaisesta harjoittelujaksosta, jossa asiakas käy ryhmässä 2 kertaa viikossa. Yksi harjoittelukerta kestää 60 minuuttia ja se koostuu kolmesta 20 minuutin mittaisesta osa-alueesta; Kestävyys, Voima ja Kunto.

Ohjelman aikana käytetään useita erilaisia harjoitusmenetelmiä ja harjoitellaan jokaisen henkilökohtaiselle kunnolle sopivalla tasolla. Tämä takaa turvallisen ja tehokkaan pohjan kokonaisvaltaiselle kunnon kehittymiselle. Harjoittelu suoritetaan sisäpyöräily- sekä ryhmäliikuntatilassa. Kehittymistä seurataan tuloskortin avulla.

X-Method ryhmäliikuntaohjelma sopii kaikille, jotka haluavat päästä hyvään kuntoon. Annamme kunnon kehittymiselle tulostakuun: Elleivät kestävyys- ja lihaskuntosi ole kehittyneet harjoittelujakson päätteeksi, saat rahasi takaisin. Lupauksen taustalla on vuosien valmennuskokemus sekä erilaisista harjoittelumuodoista koostettu tehokas ja kokonaisvaltainen valmennusohjelma.

”Perfect practice makes perfect”

Kysy lisää: myynti(ät)aplico.fi

 
Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Lohjan Fysikaalinen Hoitolaitos
Kauneushoitola Uniikki
Kokonainen Osteopatia
Method Putkisto
Parturi-Kampaamo So Hair
Minna Ristimäki ja Tarja Kesälä 0400 959 712
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen
Kimi Vuorinen on valmistunut Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa Tampereelta 2005. Hieronnan lisäksi saat Kimiltä ohjeita kotikuntoutukseen sekä parempaan lihashuoltoon. Apua saat myös erilaisten lihasvammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa.
Ajanvaraus: nettiaika.fi/urheiluhierojaKimiVuorinen
puh. 040 539 0261 Kimi Vuorinen, hierojakimi(ät)gmail.com
©2017 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - Lohja - Z-Media