Ryhmäliikuntatuntien varaus ennakkoon.

Jäsenenä sinun on mahdollista varata paikkasi eri ryhmäliikuntatunneille kirjautumalla järjestelmäämme. Tunnit ovat varattavissa 2 viikkoa aikaisemmin. Suosittelemme varaamaan paikan kaikille tunneille. Näin varmistat että pääset varmasti tekemään harjoituksen ja me pystymme informoimaan sinua, jos tuntiin tulee jotain muutoksia esim. sairastapauksissa.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan tunnille, muistathan perua tekemäsi varauksen. Näin mahdolliset varasijalla olevat asiakkaat pääsevät tunnille. Varauksen voi peruuttaa varausjärjestelmän kautta tai soittamalla vastaanottoomme.

Järjestelmä laittaa ennakkovarausmahdollisuuden pois käytöstä kahden viikon ajaksi kun on kaksi perumatonta varausta. Tämän toiminnan tarkoitus on poistaa järjestelmällinen turhien varausten tekeminen, ei estää ketään liikkumasta. Se, että ei pysty tekemään tilapäisesti ennakkovarausta ei siis estä liikkumasta niin paljon kuin haluaa, tunneille voi osallistua siis edelleen.

 
Aplicosta löydät seuraavat
hyvinvoinnin yhteistyöyrittäjät:

Lohjan Fysikaalinen Hoitolaitos
Kauneushoitola Uniikki
Kokonainen Osteopatia
Method Putkisto
Parturi-Kampaamo So Hair
Minna Ristimäki ja Tarja Kesälä 0400 959 712
Urheiluhieroja Kimi Vuorinen
Kimi Vuorinen on valmistunut Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa Tampereelta 2005. Hieronnan lisäksi saat Kimiltä ohjeita kotikuntoutukseen sekä parempaan lihashuoltoon. Apua saat myös erilaisten lihasvammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa.
Ajanvaraus: nettiaika.fi/urheiluhierojaKimiVuorinen
puh. 040 539 0261 Kimi Vuorinen, hierojakimi(ät)gmail.com
©2017 Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy - Lohja - Z-Media